Cel mai bun Restauant

Cu o primire călduroasă

Lui Chef Ronen îi place sa gateasca numai cu produse proaspete, atent selectate, realizand fiecare preparat intr-un mod interesant si gustos, ceea ce transforma locatia intr-o atractie pentru toti iubitorii gustului, incluzand vegetarienii si veganii.

Dacă doriți să comandați acasă, alegeți cu cine trebuie să aducem livrarea.
Este posibil ca preparatele să conțina alimente la care sunteți alergic/ă. Lasa-ți un mesaj în care să ne comunicați ingredientele respective pentru a putea să le evitam.

Antreuri


Column 1

Ceviche de somon

Ceviche de somon cu mango, rodie, ceapa rosie, patrunjel, ardei iute, zeama de lamaie, ulei de masline extravirgin

180g

Babaganush

Salata de vinete, tahina, ulei de masline extravirgin

150g

Caviar de vinete

Vinete la cuptor cusos de tahina si sos de mango murat

200g

Cevice de ton

Ton, ulei de masline extra virgin, ardei iute, mango, ridichi

160g

Ceviche de creveti

Ceviche de creveti black tiger cu avocado, mango si ardei iute

160g

Falafel in trei culori

Humus de casa, mix salata, tahina colorata, patrunjel tocat, ulei de arisa, sos de mango murat

180g

Ficatei de pui cu nuca

Ficatei de pui cu nuca, ceapa caramelizata si condimente mediteraneene

170g

Humus Bazini cu Branza

Humus de origine egipteana, impreuna cu pesto de origine italiana, creaza acest humus incredibil

180g

Humus Vegan Bazini

Humus de origine egipteana, impreuna cu pesto de origine italiana, creaza acest humus incredibil

180g

Humus fructe de mare

Un preparat foarte mediteranean, facut din fructe de mare alese si humus, o potrivire perfecta, asezonate cu vin alb si ulei de masline extra-virgin. Picant

250g

Labane

Branza facuta in casa servita cu zaatar si ulei de masline

150g

Platou de branza

Branza brie, blue cheese, camembert, labane, telemea, feta, struguri, nuca si smochine

250g

Vanata Pshyhedelic

Vanata coapta, tahina, ulei aromat, ulei de masline extravirgin

150g

Vinete cu creveti si calamari

Creveti, calamari, vinete, tahina, usturoi, rosii cherry

250g

Platou Mix Vegan

Babaganoush, humus, falafel, caviar de vinete

250g

Rondele de Vinete pe pat de Tahina

Rondele de vinete cu tahina

180g

Branza Saganaki

Masline kalamata, zaatar, ardei iute

170g

Humus

Humus de casa cu tahina si ulei de masline extravrigin

180g

Platou mixt

Ficatei de nuca,caviar de vinete, humus de casa, branza de casa,muraturi, rodie,etc

250g

Ciuperci Pleurotus

Preparat cu un sos traditional indian

250g

Saksuca

Oua gatite intr-un sos de rosii facut in casa

250g

Humus cu Trufe

Humus, trufe, ulei extra virgin, tahini.

150g

Carpacio de vinete cu Feta

Carpacio de vinete cu branza feta

200g

Supe


Supa de midii

Midii, vin alb, sos de rosii facut in casa

300g

Supa zilei

Supa zilei ( intreaba ospatarul )

300g

Salate


Salata Aubergine

Mix de frunze, vinete, smochine, cartof dulce, seminte de floarea soarelui coapte, branza si nuca

250g

Salata de linte

Linte, rodie, castravete, mango, ardei rosii si verzi, lamaie, ulei de masline extravirgin, menta, patrunjel si seminte

350g

Salata Mango

Mango, ghimbir, lamaie, ulei de masline extravirgin, rodie, susan negru

250g

Salata de Muraturi

Legume marinate in stil mediteraneean: fenicul,conopida,telina,ardei rosu,morcov,apio

200g

Salata Greceasca Rustica

Legume proaspete, salata cu branza feta asezonata cu zaatar si ulei de masline

300g

Salata Quinoa 14

14 ingrediente sanatoase prin care mango, rodie, smochine, morcovi, cartof dulce, castravete, piper verde, menta

300g

Salata Chef Ronen

Combina salatele de couscous cu cea de linte, la care se mai adauga branza deasupra

300g

Salata Mediteraneeana

Lamaie, ardei rosu, ardei verde, castravete, ceapa rosie, patrunjel, rosii, menta, ulei de masline
‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

300g

Salata de cous-cous

Rosie, castraveti, mango, ardei rosii si verzi, lamaie, ulei de masline extravirgin, menta si patrunjel
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

300g

Salata cu Creveti si Avocado

Mix de frunze cu creveti, avocado si parmezan.
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

300g

Salata cu pui la gratar

Salata mixta, legume proaspete si pui la gratar, ulei de masline extra virgin

280g

Salata Quinoa TLV

O salată nouă proaspătă făcută de șeful Ronen, cu rodii, nuci, brânză, quinoa, ceapă, piersici uscate și susan.

300g

Salata Quinoa cu Avocado

O salata proaspata cu quinoa, rosii, rodie, gulie si starleta farfuriei avocado.

300g

Paste


Paste Aglio Olio

Paste proaspete cu ulei de masline extra virgin, usturoi, ardei iute si patrunjel

300g

Paste Alfredo

Paste proaspete servite cu ciuperci champignon, gatite cu smantana si nucsoara

350g

Paste Aubergine

Paste proaspete, vinete, morcov, zucchini, masline kalamata, patrunjel

350g

Paste cu fructe de mare

Paste proaspete cu calamari, midii si creveti, ulei de masline extra virgin, usturoi, rosii si vin alb

350g

Paste cu rosii cherry

Paste proaspete cu mix de rosii cherry, usturoi si patrunjel

350g

Paste cu Somon

Paste cu somon proaspat gatit in sos rose
‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

350g

Paste Pesto

Paste proaspete cu pesto, servit cu smantana
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

350g

Paste Primavera

Paste proaspete colorate cu legume sote, usturoi, patrunjel

350g

Paste Siciliene

Paste proaspete cu un sos de rosii facut in casa putin iute
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

350g

Fel Principal


Biban de mare la cuptor

Peste proaspat, 11 condimente, legume rustice la cuptor

600g

Ciuperci Speciale

Ciuperci trase la tigaie cu sos rose, preparate cu un sos de rosii facut in casa, usturoi si smantana

270g

Creveti trasi la tigaie

Creveti proaspeti trasi la tigaie cu vin, usturoi, rosii, ulei de masline, putin picant si servit cu orez basmati

350g

Paste cu fructe de mare

Peste proaspat, 11 condimente, legume rustice la cuptor
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

600g

Kebab Aubergine

Carne tocata din antricot, amestec special de condimente, servit cu humus, tahina, rosii coapte, ardei iute copt si salata proaspata

320g

Midii Aubergine

Midii proaspete, ulei de masline extravirgin, usturoi, suc de rosii facut in casa

250g

Mix de fructe de mare

Midii proaspete, calamari si creveti, preparat picant
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

300g

Pulpa de Rata

Servit cu piure de cartofi, rodie si dulceata de frcute de padure
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

300g

Piept de pui marinat

Pui asezonat cu 7 condimente, servit cu cartofi la cuptor si germeni
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

280g

Piept de rata

Piept de rata, piure de cartofi in 2 culori ( cartof si cartof dulce ), reductie de vin rosu, seminte de rodie si germeni

350g

Pui marocan

Pui, stelute de anason, cardamom, Cuisoare, scortisoara si suc de portocale proaspat, servit cu cous cous

350g

Quinoua cu ciuperci

Mancarea pe care am gandit o prima ora pentru Vegani un mix de cuperci trase la tigaie cu ceapa, servit cu Quinua decorat cu pasta de susan

300g

File Dorada

File de dorada, quinoa, legume blanchate, crema de sfecla, decor cu tahina colorata

450g

Humus cu pui marinat

Piept de pui marinat tras la tigaie cu ceapa, pe pat de humus, tahina colorata si rondele de ardei iute

400g

Ciuperci Aglio Olio

Sferturi de ciuperci sote cu usturoi, ulei de masline extra virgin si patrunjel
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

260g

Escalop Sicilian

Escalop de pui cu sos de rosii, usturoi, patrunjel, servit cu orez basmati si salata. Obtional picant
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

260g

Humus cu mix ciuperci

Ciuperci mixte pe pat de humus, condimente, rosii cherry, ardei iute proaspat

450g

Ciuperci in sos pesto

Ciuperci trase la tigaie cu sos pesto si smantana vegetala
‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

270g

Ciuperci in sos alb

Ciuperci sote cu smantana vegetala, usturoi si nucsoara
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

270g

Shaorma Vegan

Shaorma cu ciuperci salbatice, condimentate cu mirodenii mediteraneene, humus, cubulete de legume si frunze mixte

360g

Humus cu antricot

Antricot de vita tocat tras la tigaie cu ceapa, servit pe pat de humus, tahina colorata si rondele de ardei iute.

350g

Oala de Vinete Vegan

Vinete coapte pe flacara, servite pe pat de humus cu rosii sote si usturoi, acoperite de legume tocate colorate si mix de rosii cherry coapte, sos de tahina, sos de mango murati, ulei de masline si ulei Arisa.
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

350g

Somon in crusta de fistic

Somon in crusta de fistic cu ierburi prospete, servit cu legume rustice si salsa mediteraneana – mix de rosii, kalamata, capere, ulei de masline extravirgin, patrunjel.
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

300g

Somon in stil Marocan

O alta recomandare, preparata in stil Est-African, servit cu cous-cous.
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

320g

Somon 11 condimente

Peste Proaspat , glazurat cu 11 condimente  care este combinatia genial.  Servit cu legume rustice la cuptor.

320g

Vinete antricot

Vinete coapte umplute cu antricot tocat, servit cu salata verde, sos de tahina si sos de mango murat.

300g

Biban in vas de lut

De cand m-am nascut tin minte ca mancam acest preparat de sarbatori, reteta apartine mamei mele si in restaurant a fost reinterpretata de catre mine si se serveste pe pat de cous-cous cu condimente est-africane si paprica marocana. – Ronen Meri
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

600g

Vinete Vegan

Facut pentru vegani pentru a savura o masa consistenta si satisfacatoare. Vinete coapte in cuptor, servite cu rosii sote si usturoi, acoperite de legume tocate colorate, asezonat cu sos de tahina, sos de mango murat, ulei de masline si ulei Arisa.
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

400g

File De Biban

Va las alegeti dintre doua feluri de peste care meg foarte bine cu restul ingredientelor si care contine: quinoua, legume blanchate ( in functie de sezon, sparanghel, cartof dulce, conopida, zuchinii, etc )crema de sfecla si decorata cu tahina colorata.
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

300g

Saksuca Vegan cu feta

Saksuca Vegan
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

300g

Garnituri


Cartofi cu nucsoara

Cartofi la cuptor cu nucsoara: Un mod diferit de a prepara cartofi, in cuptor, fara ulei. Nucsoara este ingredientul ce il diferentiaza de alti cartofi.

120g

Cous-Cous

Cous-Cous infuzat cu condimente mediteraneene.

100g

Legume la tigaie

Legume taiate julien trase la tigaie cu ulei de masline extra-virgin, usturoi si patrunjel. ( legume aglio olio ). Simplu si delicious fel de mancare.

350g

Orez basmati

Lemongrass-ul ii confera prospetimea si o aroma placuta de lamaie.

350g

Piure de cartof dulce

Bogat in vitamina D.
‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

350g

Legume Rustice

Sunt 6-7 legume combinate diferit, coapte in cuptor cu condiment,  ierburi aromatice si ulei de masline extravirgin . Fiecare leguma cu aroma ei.

250g

Salata Mix rosii cherry

Contine mix Frunze rosii cherry, ulei de masline extravirgin si suc proastat de lamaie.

150g

Desert


Cheesecake Aubergine

Aceasta prajitura este alaturi de mine si nu am schimbat-o pentru ca este buna asa cum este. Servita cu diferite sosuri in functie de sezon.

150g

Chocolate Delice

Aceasta prajitura bogata in ciocolata cu  coaja de portocala, care contine 70% cacao, decorata cu fistic si fulgi de cocos.

120g

Creme Brulee

Crème Brulee cu banana Brulee si Lemongrass: De origine franceza, cu lemongrass, coaja de portocale si banane caramelizate deasupra.

250g

Malabi

Originea acestui desert este egipteana esta mostenire de la tatal meu si este desertul meu preferat din copilarie, asa ca l-am adus aici, voua, folosind cea mai autentica reteta. – Ronen Meri

130g

Ciocolata Vegan

Acesta este un desert potrivit pentru vegani, fără gluten, fără lactoză. O combinație de avocado, unt de nucă de cocos, ciocolată neagră și atingerea magică a Chef-ului nostru Ronen.

180g

Vanata Roz

Vanata Roz: O altă modalitate de a prezenta vinetele care pot merge și cu o întorsătură dulce. În felul meu mi-am combinat vinetele cu sos de tahina dulce împreună cu reducerea vinului roșu, decorat cu fistic, nucă de cocos și menta. 100% vegan și nu vă fie teamă să încercați chiar dacă ar părea suspicios (ideea).

200g

Crema de Mascarpone

Crema de mascarpone servit cu crumble decorat cu piure de capsune , capsune proaspete si fistic.

200g

Kunefe

150g