Dacă doriți să comandați acasă, alegeți cu cine trebuie să aducem livrarea.
Este posibil ca preparatele să conțina alimente la care sunteți alergic/ă. Lasa-ți un mesaj în care să ne comunicați ingredientele respective pentru a putea să le evitam.

Biban de mare la cuptor

Peste proaspat, 11 condimente, legume rustice la cuptor

600g

Ciuperci Speciale

Ciuperci trase la tigaie cu sos rose, preparate cu un sos de rosii facut in casa, usturoi si smantana

270g

Creveti trasi la tigaie

Creveti proaspeti trasi la tigaie cu vin, usturoi, rosii, ulei de masline, putin picant si servit cu orez basmati

350g

Paste cu fructe de mare

Peste proaspat, 11 condimente, legume rustice la cuptor
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

600g

Kebab Aubergine

Carne tocata din antricot, amestec special de condimente, servit cu humus, tahina, rosii coapte, ardei iute copt si salata proaspata

320g

Midii Aubergine

Midii proaspete, ulei de masline extravirgin, usturoi, suc de rosii facut in casa

250g

Mix de fructe de mare

Midii proaspete, calamari si creveti, preparat picant
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

300g

Pulpa de Rata

Servit cu piure de cartofi, rodie si dulceata de frcute de padure
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

300g

Piept de pui marinat

Pui asezonat cu 7 condimente, servit cu cartofi la cuptor si germeni
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

280g

Piept de rata

Piept de rata, piure de cartofi in 2 culori ( cartof si cartof dulce ), reductie de vin rosu, seminte de rodie si germeni

350g

Pui marocan

Pui, stelute de anason, cardamom, Cuisoare, scortisoara si suc de portocale proaspat, servit cu cous cous

350g

Quinoua cu ciuperci

Mancarea pe care am gandit o prima ora pentru Vegani un mix de cuperci trase la tigaie cu ceapa, servit cu Quinua decorat cu pasta de susan

300g

File Dorada

File de dorada, quinoa, legume blanchate, crema de sfecla, decor cu tahina colorata

450g

Humus cu pui marinat

Piept de pui marinat tras la tigaie cu ceapa, pe pat de humus, tahina colorata si rondele de ardei iute

400g

Ciuperci Aglio Olio

Sferturi de ciuperci sote cu usturoi, ulei de masline extra virgin si patrunjel
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

260g

Escalop Sicilian

Escalop de pui cu sos de rosii, usturoi, patrunjel, servit cu orez basmati si salata. Obtional picant
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

260g

Humus cu mix ciuperci

Ciuperci mixte pe pat de humus, condimente, rosii cherry, ardei iute proaspat

450g

Ciuperci in sos pesto

Ciuperci trase la tigaie cu sos pesto si smantana vegetala
‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

270g

Ciuperci in sos alb

Ciuperci sote cu smantana vegetala, usturoi si nucsoara
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

270g

Shaorma Vegan

Shaorma cu ciuperci salbatice, condimentate cu mirodenii mediteraneene, humus, cubulete de legume si frunze mixte

360g

Humus cu antricot

Antricot de vita tocat tras la tigaie cu ceapa, servit pe pat de humus, tahina colorata si rondele de ardei iute.

350g

Oala de Vinete Vegan

Vinete coapte pe flacara, servite pe pat de humus cu rosii sote si usturoi, acoperite de legume tocate colorate si mix de rosii cherry coapte, sos de tahina, sos de mango murati, ulei de masline si ulei Arisa.
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

350g

Somon in crusta de fistic

Somon in crusta de fistic cu ierburi prospete, servit cu legume rustice si salsa mediteraneana – mix de rosii, kalamata, capere, ulei de masline extravirgin, patrunjel.
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

300g

Somon in stil Marocan

O alta recomandare, preparata in stil Est-African, servit cu cous-cous.
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

320g

Somon 11 condimente

Peste Proaspat , glazurat cu 11 condimente  care este combinatia genial.  Servit cu legume rustice la cuptor.

320g

Vinete antricot

Vinete coapte umplute cu antricot tocat, servit cu salata verde, sos de tahina si sos de mango murat.

300g

Biban in vas de lut

De cand m-am nascut tin minte ca mancam acest preparat de sarbatori, reteta apartine mamei mele si in restaurant a fost reinterpretata de catre mine si se serveste pe pat de cous-cous cu condimente est-africane si paprica marocana. – Ronen Meri
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

600g

Vinete Vegan

Facut pentru vegani pentru a savura o masa consistenta si satisfacatoare. Vinete coapte in cuptor, servite cu rosii sote si usturoi, acoperite de legume tocate colorate, asezonat cu sos de tahina, sos de mango murat, ulei de masline si ulei Arisa.
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

400g

File De Biban

Va las alegeti dintre doua feluri de peste care meg foarte bine cu restul ingredientelor si care contine: quinoua, legume blanchate ( in functie de sezon, sparanghel, cartof dulce, conopida, zuchinii, etc )crema de sfecla si decorata cu tahina colorata.
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

300g

Saksuca Vegan cu feta

Saksuca Vegan
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

300g