Despre noi

Restaurantul Aubergine este o experienta culinara originala, care impleteste in preparatele fusion, elemente culinare traditionale Mediteranene, Israeliene si Egiptene.

 

De ce Aubergin?

 

Pentru ca vanata are locul ei de frunte in bucataria lui Chef Ronen, fiind asociata in numeroare preparate, rezultand o combinatie colorata si delicioasa.

Lui Chef Ronen in place sa gateasca numai cu produse proaspete, atent selectate, realizand fiecare preparat intr-un mod interesant si gustos, ceea ce transforma locatia intr-o atractie pentru toti iubitorii gustului, incluzand vegetarienii si veganii.

 

Restaurantul Aubergine este situat in Centrul Vechi, oferind o experienta inedita si stilata, intr-o atmosfera relaxata, unde prietenii si famiile se intalnesc pentru a savura impreuna preparatele delicioase.

 

Este o locatie perfecta pentru cei care vor sa se intoarca in timp pentru a admira cele 300 de usi fermecate vechi de peste 120 de ani din regiunea Transilvania, in acompaniamentul relaxant al muzicii special alese. Locatia propune una dintre cele mai bune colectii de vinuri din zona Centrului Vechi.

 

Chef Ronen a selectat special podgoriile, pentru a oferi clientilor o experienta inedita a preparatelor fusion imbinate cu gustul fin al vinului clasic.

Aubergine Aviatorilor – Ioan Cantacuzino 8 –

Aubergine Centrul Vechi - Smardan 33 -

Ce au spus clientii nostri

 

RECENZIILE CLIENTILOR

 

 

 


Copyright © 2022 – Toate drepturile rezervate.