Dacă doriți să comandați acasă, alegeți cu cine trebuie să aducem livrarea.
Este posibil ca preparatele să conțina alimente la care sunteți alergic/ă. Lasa-ți un mesaj în care să ne comunicați ingredientele respective pentru a putea să le evitam.

Cheesecake Aubergine

Aceasta prajitura este alaturi de mine si nu am schimbat-o pentru ca este buna asa cum este. Servita cu diferite sosuri in functie de sezon.

150g

Chocolate Delice

Aceasta prajitura bogata in ciocolata cu  coaja de portocala, care contine 70% cacao, decorata cu fistic si fulgi de cocos.

120g

Creme Brulee

Crème Brulee cu banana Brulee si Lemongrass: De origine franceza, cu lemongrass, coaja de portocale si banane caramelizate deasupra.

250g

Malabi

Originea acestui desert este egipteana esta mostenire de la tatal meu si este desertul meu preferat din copilarie, asa ca l-am adus aici, voua, folosind cea mai autentica reteta. – Ronen Meri

130g

Ciocolata Vegan

Acesta este un desert potrivit pentru vegani, fără gluten, fără lactoză. O combinație de avocado, unt de nucă de cocos, ciocolată neagră și atingerea magică a Chef-ului nostru Ronen.

180g

Vanata Roz

Vanata Roz: O altă modalitate de a prezenta vinetele care pot merge și cu o întorsătură dulce. În felul meu mi-am combinat vinetele cu sos de tahina dulce împreună cu reducerea vinului roșu, decorat cu fistic, nucă de cocos și menta. 100% vegan și nu vă fie teamă să încercați chiar dacă ar părea suspicios (ideea).

200g

Parfait de Halva

175g

Mouse de avocado

130g