Cele mai bune restaurante din Bucuresti

Povestea Aubergine

Povestea restaurantelor Aubergine Healthy Food reprezinta visul devenit astazi realitate, al unui copil israelian. Un copil pasionat de posibilitatile infinite ale bucatariei, mereu dornic de a experiementa. Iar la restaurantele Aubergine sunt noi melanjuri de gusturi, texturi ori condimente, care recreaza experienta meselor delicioase in familie.

Astazi Chef Ronen Meri, copilul visator, reuseste prin pasiunea sa pentru arta culinara, sa creeze preparate orientale autentice. Dar mai ales, sa reinterpreteze intr-un stil unic si autentic o multitudine de preparate specifice bucatariei orientale, dar si celor internationale, imbinand stilul mediteranean cu cel oriental modern, totul ca sa creeze un restaurant cu preparate sanatoase, vegan-friendly, dar mai ales delicioase, la preturi accesibile.

Despre Chef Ronen

Cu o experienta de peste 10 ani in arta culinara, Chef Ronen doreste sa va transpuna intr-o calatorie culinara, imbinand specificul numeroaselor bucatarii internationale ori orientale, cu gustul authentic al ingredientelor care l-au consacrat.

Chef Ronen Meri  si-a creat o vasta cultura a gusturilor datorita radacinilor sale mixte: avand tatal egiptean si mama israeliana, dar si prin intermediul numeroaselor sale calatorii in lumea araba si in cea europeana. Este un bucatar spontan, intuitiv si creativ. Acesta pune mult suflet si multa emotie in fiecare preparat inventat sau pregatit, pentru el, gatitul fiind modul in care bucura oamenii si ii reuneste.

De ce Aubergine?

Unul dintre motivele semnificative pentru care am ales drept nume si simbol vanata este tocmai pentru ca reprezinta ingredientul vedeta al meniurilor din restaurantele Aubergine Healthy Food si l-a inspirat pe Chef Ronen in crearea unor multitudini de preparate atat sarate, cat si dulci. Dar totodata, cuprinde si reflecta valorile pe care noi dorim sa le promovam in cadrul restaurantelor Aubergine. Respectiv, un stil de viata sanatos si echilibrat, cu un aport de ingrediente bogate nutritiv, gatite sub o multitudine de forme, pastrand gustul autentic al ingredientelor si al condimentelor israeliene.

Magia Aubergine

Lasa-te cucerit de preparatele orientale, gatite cu pasiune chiar de Chef Ronen, care aduce magia gusturilor si savorilot orientale, in inima Bucurestiului, fie in locatia de la Aviatorilor, fie in cea de la Centrul Vechi.

„Traiesc ca sa mananc, nu mananc ca sa traiesc.”

Daca si tu te regasesti in expresia de mai sus, te asteptam in fiecare dintre locatiile Aubergine! Cu siguranta aici este locul ideal in care mancarea te poate duce pe culmile placerii. In plus, poti sa experimentezi gustul mancarurilor de la mesele din familiile israeliene, dar si sa savurezi mancarea sanatoasa, din ingrediente proaspete si autentice.

De ce unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti?

Cu siguranta „cel mai bun restaurant” este o declaratie subiectiva, insa, cu siguranta aspecte precum ingrediente proaspete, de la furnizori de incredere, dar si condimente autentice, aduse de insasi Chef Ronen din Israel ori Egipt, pentru a putea reda cat mai autentic gustul original al copilariei sale.

#celmaibunrestaurant #toprestaurante #foodofbucharest #bestfoodintown #ceamaibunamancare #restauranteinbucuresti #bucuresti #mancaredelicioasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *